K&B Stile Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

+36/30 365-8521

Ma27
Tegnap53
A héten157
Hónap1035
Összesen177401

2
Ki van online

2022. augusztus 17. szerda, 10:09

Redőny

A redőny kiváló árnyékoló hatásának köszönhetően a nyári hőségben hűvösen tartja a lakást, ezzel is növelve az otthonok komfortosságát, míg télen hatékonyan csökkenti a lakás fűtési költségét.

A redőnyök ezen jó tulajdonságának köszönhetően, fokozatosan megtérül a redőnyök beszerzési ára.

A jó hőszigetelésen túl a redőnyök védenek a külső zajoktól, a kíváncsi tekintetektől, valamint növelik a lakás védelmét, biztonságát.

A redőny jó védelmet nyújt szélsőséges időjáráskor, de viharos szélben ajánlott a redőnyöket teljesen felhúzni, mert ha a szél tetőket bont meg, fákat csavar ki vagy tör ketté, akkor a redőnyöket is károsíthatja.

Műanyag redőny:

A redőnylécek gyártásánál bevált új anyagok, a kisebb méretek illetve ezek ívelt geometriája egyre jobb tekeredési tulajdonságot eredményeztek

Újabban az ablak redőnyének tokjába integrált, onnan lehúzható szúnyogháló tengelyének helyigénye az ablakoknál is a 16 cm-es tokot tette általánossá!

Az UV- stabil, PVC alapanyagból extrúdált műanyag redőnylécek várhatóan két-három évtizednyi élettartammal bírnak, a napos oldalra csak fehér színben ajánljuk.

Alumínium redőny:

A hõszigetelt alumínium redõny korszerû, kiváló minõségû termék.

Az alumínium redõny minden fõbb alkatrésze porszórt eljárással színezett alumíniumból készül, az idõjárásnak kiválóan ellenálló. Nagy megbízhatóságú, kiváló hang és hõszigetelésû esztétikus termék.

A fokozott hang és hõszigetelés érdekében az alumínium redõny lécei PUR habbal vannak töltve.

Az alumínium redõnyök lefutói szintén alumíniumból készülnek, a csendes mûködés érdekében gumi vagy kefebetétek találhatók a lefutókban. Az alumínium redõnyök szintén csapágyazva vannak.

A golyóscsapágyazás halk mûködést eredményez.

A hõszigetelt alumínium redõnyök motoros mozgatásúak is lehetnek

Külsőtokos redőnyök:

Műanyag redőny: lindab tok műanyag láb és lamella Új típusú műanyag redőny, lindab tok, keskeny műanyag láb (kefés) és lamella

Új tipusú: alutok+alusin műanyag léccel

Alumínium redőny Szúnyoghálóval kombinált: dupla alulsinnel, műanyag redőnyléccel, vagy alumínium redőnyléccel

Vakolható tokos redőnyök:

műanyag redőnyléccel vagy alumínium redőnyléccel

dupla alusinnel, ill. szúnyoghálóval kombinálva